SIDEN SIDST...

OP | NED
06:11:2018 11:22
eSuperligaen er i gang: Vi er mange verdensklassespillere

Meldingen er klar fra FC Midtjyllands Nicklas 'Niller' Stensgaard; eSuperligaen er fyldt med verdenklasse spillere.


Den nye eSuperligaen blev i går skudt i gang, og støvet når ikke at ligge sig i studiet på Nørrebro inden spillere igen skal i kamp. 

Kloken 17:15 i dag ruller bolden endnu engang, og der skal enten ud revancheres på gårsdagens nederlag eller bygges på sine tre point.

Men det kan godt blive svære end det lige lyder. eSuperligaen er nemlig fyldt med spillere som er vant til at begå sig mod internationale modtsandere, og det kan man se på niveauet i eSuperligaen, hvis man spørger Nicklas 'Niller' Stensgaard fra FC Midtjylland.

- Niveauet er rigtig højt ift. dem man møder online og internationalt, fortæller Nicklas 'Niller' Stensgaard til Forza.dk

- Vi har en god base i Danmark, og vi holder rigtig højt niveau. Vi er mange verdensklassespillere i eSuperligaen, og derfor er forskellen på niveauet ikke så stor i mellem eSuperligaen og internationalt.  

Andetsteds var Esbjerg og Christian 'Qack' Lillebæk i kamp mod FC København, og her er der opbakning til eSuperliga konceptet.

- Det fede er tv-dækningen af eSuperligaen og professionalismen som følger med. Det bliver meget mere anerkendt føler jeg. Det, at det er i tv, samt med en stor produktion bagved. Setuppet og modstanderne giver bare en mere blod på tanden ift. at gøre sit bedste og hele tiden blive bedre. 

Både Christian 'Qack' Lillebæk og Nicklas 'Niller' Stensgaard skal igen i kamp i aften.

 


SIDEN SIDST...

OP | NED