SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.clbold.dk
02:12:2018 19:58
Robben: Det er mit sidste år i Bayern

Arjen Robben stopper i Bayern München til sommer efter ti sæsoner i den tyske storklub.


Bayern München må fra næste sæson undvære hollandske Arjen Robben, som de sidste ti år har været en del af tyskernes massive succes. Det fortalte den hollandske kantspiller under et besøg hos en af Bayern Münchens fanklubber.

- Det er mit sidste år i Bayern. Det var 10 vidunderlige år, men så er det også nok, siger Robben ifølge Sport1.de til Omnisport.

Den 34-årige hollænder forlængede i maj sin kontrakt, så den strækker sig til sommer, hvilket bliver den sidste Bayern-kontrakt for stjernen.

I samme ombæring fortalte Robben, at det var hans egen beslutning, og selvom hans tid i Bayern München lakker mod enden, er han ikke afvisende overfor en ny udfordring.

Inden offentliggørelsen havde Bayern-præsident Uli Hoeneß ved samme arrangement fortalt, at det højst sandsynligt var sidste sæson for både Arjen Robben og Franck Ribery, som sammen har været med til at forme storklubben de sidste ni år.

I midtugen spillede Robben og Ribery endnu engang en hovedrolle for tyskerne, da de lavede henholdsvis to og et mål i Champions League-sejren over Benfica.


SIDEN SIDST...

OP | NED