SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 20:26
Eftertragtet Inter-profil beroliger fans: Jeg er glad her

Milan Skriniar har ikke tænkt sig at forlade Inter foreløbig. Han er glad i Milano-klubben, fastslår han.


Milan Skriniar skiftede fra Sampdoria til Inter i sommeren 2017, og den slovakiske midtstopper har udviklet sig til en af Serie A’s bedste forsvarsspillere efterfølgende.

Det har fået flere storklubber til at kigge på 23-årige Skriniar, og blandt andre FC Barcelona og Manchester United har været meldt interesserede i ham.

Men selv har han ingen intentioner om at forlade Inter foreløbig, fastslår han i et interview med italienske Sky Sports ifølge Football Italia.

- Der vil altid være rygter om, at en stor klub er på udkig efter en, men Inter er en stor klub. Fansene kan slappe af. Jeg er glad her, lyder det fra Skriniar, der vil udvikle sig i Inter:

- Jeg føler, at jeg forbedrer mig dag for dag, da der ikke er et enkelt område, hvor jeg ikke kunne klare mig bedre. Jeg er ikke tilfreds med den måde, jeg spiller på nu.

Skriniar har i denne sæson spillet 12 Serie A-kampe for Inter, der ligger nummer to i rækken. Derudover har han spillet samtlige fem kampe i Champions League, hvor Inter kæmper for at gå videre.


SIDEN SIDST...

OP | NED