SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 15:49
Avis: Chelsea har afgivet officielt bud på Dortmund-spiller

Chelsea vil forsøge at forstærke truppen i januar, og derfor har klubben angiveligt afgivet et bud på Dortmund-spiller.


I Chelseas offensiv er meget af ansvaret overladt til Eden Hazard, og selvom belgieren er en fantastisk spiller, kan han ikke klare det hele selv.

Angriberne i form af både Olivier Giroud og Àlvaro Morata scorer ikke mål nok, og på højre kant er hverken Pedro eller Willian verdensklassespillere, og det har længe været et tema i Chelsea at få forstærket offensiven. Nu ser det ud til, at the Blues gør alvor af det.

Således skriver lokalavisen, London Evening Standard, at Chelsea fredag var i kontakt med Dortmund, hvor the Blues forhørte sig om muligheden for at få fingrene i Christian Pulisic, og den engelske klub afgav også et officielt bud på den amerikanske kantspiller.

Dortmund vil angiveligt have 588 millioner kroner for kantspilleren, som ellers kun har 18 måneder tilbage af sin kontrakt, som han ikke ønsker at forlænge. Chelseas bud på den 20-årige amerikaner forventes at være under de 588 millioner, og Dortmund regner med at kunne holde på ham resten af sæsonen.

Gennem længere tid har Chelsea været på udkig efter Christian Pulisic, men den talentfulde midtbanespiller vil efter sigende allerhelst skifte til Liverpool, som også har vist interesse for ham.

Hvis Christian Pulisic ender med at blive solgt, vil Dortmund ifølge London Evening Standard forsøge at hente Thorgan Hazard til klubben, men ham kan Chelsea også hente, da the Blues i 2015 sørgede for, at klubben blot skal matche et bud fra en anden klub for at få lov til at snakke med Thorgan Hazard, der spiller i Gladbach.

Christian Pulisic har i et par været regnet som et af de største kanttalenter i verden, men hans udvikling synes at være stagneret en smule, og i denne sæson har han haft svært ved at bide sig fast som stamspiller hos Dortmund, hvor danske Jacob Bruun Larsen og engelske Jadon Sancho i stedet er løbet med meget spilletid.


SIDEN SIDST...

OP | NED