Tipsbladet er her klar med dommen over Superliga-opgøret mellem OB og Hvidovre IF.

Kampens bedste:
OB:
Der var ikke nogen OB-spillere, der spillede en tilnærmelsesvist stor kamp i dag, men Rami Al Hajj fik trods alt vist ved flere lejligheder, at han er fynboernes bedste fodboldspiller. Den svenske tekniker er et af de eneste lyspunkter på et utroligt uimponerende OB-mandskab. Den her sæson bliver mere og mere pinlig for OB.

Hvidovre IF:
Per Frandsens mandskab har ramt deres topniveau på et stadie af sæsonen, hvor det nok er for sent til at overleve i Superligaen. Efter sidste weekends sejr over Vejle Boldklub kom Hvidovre i dag ud og pressede OB helt tilbage i første halvleg, hvor gæsterne viste, at de bestemt kan ramme et fint niveau, når de spiller frit. Thomas Jørgensen leverede flere flotte pasninger, men Hvidovres største trussel var Lirim Qamili, der flere gange i første halvleg drev OB-forsvaret.

Qamili fik endnu en gang vist, at han har niveau til at spille i Superligaen i næste sæson, selvom det måske ikke bliver med Hvidovre. I slutfasen fik Qamili så krydret sin fine indsats med et hovedstødsmål til 2-0. Også Filip Djukic skal have ros for en stærk præstation i målet. Er Hvidovre på vej mod et vildt mirakel, eller er det trods alt for sent for Per Frandsens tropper?

Kampens værste:
Det var en kamp med flere sløje OB-præstationer, men en af dem, der i hvert fald ikke greb chancen, var Charly Nouck. Den unge kantspiller fik chancen i startopstillingen, men cheftræner Søren Krogh må have været slemt skuffet over det, han fik at se fra Nouck i dag. Det var en anonym indsats fra Charly Nouck, der efter en times spil var den første OB-spiller til at blive pillet ud.

Derudover fik Sven Köhler heller ikke vist sig frem som en særligt intelligent spiller i dag. Tyskeren fik et tidligt gult kort og flirtede flere gange med et rødt kort. Köhler burde vel være blevet sendt tidligt i bad midtvejs i anden halvleg, da han sendte Thomas Jørgensen i græsset på voldsom vis.

Kampens detalje:
Det udviklede sig til en voldsomt underholdende affære i Odense i slutfasen, efter at Max Ejdum fik hamret et flot, flot langskud i netmaskerne i det 85. minut. Det var ualmindeligt godt sparket ind af den indskiftede teenager.

Rent underholdningsmæssigt peakede kampen i de døende minutter, hvor OB sparkede bolden på indersiden af stolpen, inden Tom Trybull i det 95. minut fik sparket udligningen i mål - eller det troede tyskeren i hvert fald. Efter et flere minutter langt VAR-tjek blev målet nemlig annulleret for offside, hvorefter Søren Krogh kunne begrave ansiget i hænderne ude på sidelinien.