Superliga

Bille: FCN kan overraske i Champions League

Nicki Bille glæder sig til at følge sin tidligere klub på eventyr i Champions League. Han ville gerne have været med, men er tilfreds med sin nye klub.

Det er efterhånden et par år siden, Nicki Bille slog igennem i Superligaen som en farlig angriber for FC Nordsjælland. Siden har han gjort karriere i spansk fodbold, men han følger stadig med i sin tidligere klubs gøren og laden.

Bille har således noteret sig, at FC Nordsjælland nu står over for et Champions League-eventyr.

- Jeg følger med så meget jeg kan, og jeg ser alle de kampe, jeg kan komme til. Det var fantastisk, at FC Nordsjælland skal spille Champions League i næste sæson. Det ser spændende ud for dem, og det bliver sjovt at følge dem.

- Jeg synes, at de har gange i mange gode ting. De holder stadig fast i den samme transferpolitik, og det er fornuftigt, at succesen ikke stiger dem til hovedet. De fastholder strategien, der har ført dem langt indtil videre, siger Nicki Bille til tipsbladet.dk.

Han mener, at FC Nordsjælland har gode muligheder for at overraske positivt i Champions League.

- Det er svært, men FC Nordsjælland har et godt hold, som spiller noget god fodbold. Jeg var selv med til at spille Europa League for nogle år siden mod Sporting Lissabon. Det var nogle lige opgør, hvor vi kun tabte med et enkelt mål, så det kan godt lade sig gøre. FCN har nogle unge spillere, der går uimponeret til opgaven, uanset hvem de møder. Alt kan ske, og jeg kan godt se dem overraske. Jeg tror i hvert fald ikke, at de bare kommer til at spille seks kampe, hvor de får tæv, mener Nicki Bille.

Han fortryder ikke, at han i sin tid forlod FC Nordsjælland, selvom han da gerne ville have været med til at spille Champions League i den kommende sæson.

- Selvfølgelig kunne det have været sjovt, men på den anden side, er det noget der foregår over seks kampe, hvorefter det er overstået. Jeg ville da gerne have været med til det, men nu kommer jeg til at spille i Primera Division, og så møder jeg nogle store hold hver weekend, ligesom jeg kommer til at spille mod dem, der er med i Champions League. Så jeg er meget tilfreds med, hvor jeg er nu, siger Nicki Bille.

Tidligere på ugen skrev den danske angriber under på en et-årig aftale med spanske Rayo Vallecano.