Generelle

Dagens spilforslag

OB er stadig angriberløs mod Vejle.

På trods af Johan Absalonsens tilgang før tiden i går, er OB stadig uden en decideret frontangriber i udekampen mod Vejle. Johan Absalonsen udtalte som noget af det første, at han ikke ser sig selv som centerforward, og det kan man kun være enig med ham i.

Absalonsen er en glimrende og lynhurtig fløj, der lægger op til mange mål, men målsluger er han ikke, og OB mangler stadig en sådan til at sparke boldene i kassen.

Ærgerligt for fynboerne, især set i lyset af, at de nok bliver spilstyrende mod Vejle, som måske stadig er rystet efter øretæven mod Aab.

Omvendt er OB's forsvar normalt solidt - dog ikke i sidste kamp mod Esbjerg - og Vejle får meget svært ved at spille sig igennem. Vejlenserne største angrebsvåben er giganten Henrik Toft, hvilket kan synes paradoksalt, når Vejle ellers mest spiller langs jorden frem for høje bolde.

Når vi dertil regner, at begge holds målmænd er særdeldes kompetente - Theis Rasmussen er U/21 målmand og Arek Onyszkos kvaliteter kender vi - så ligger det lige for at spille på uafgjort her.

Bet365 giver odds 3.40 på uafgjort og hele 10.00 på 0-0 som resultat. Begge urealistisk høje odds med klar spilleværdi.